Rosetta StoneDünyanın 1 Numaralı Online Dil Eğitim Seti (30 Farklı Dil)

Erişim Adresi: https://bit.ly/rosettadeneme

Rosetta Stone, 30 farklı dili içeren, dünyanın 1 numaralı dil eğitim setidir. EBSCO Information Services firması olarak, Rosetta Stone dil eğitim setini Türkiye’de kullanıma sunma hakkını yakın zaman önce almış bulunuyoruz. Bu eşsiz kaynağa yıllık bazda kurumsal abone yapabilirsiniz.

Rosetta Stone Library Solution veritabanı; araştırmacılarınızın, öğrencilerinizin ve kurum çalışanlarınızın  kullanabileceği, ister başlangıç seviyesi olsun, isterse orta seviyede, farklı seviyedeki kullanıcıların istifade edebileceği, 30 dil içeren dünyanın en popüler dil eğitim setidir.

Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden 22,000’den fazla okul, 8,000’den fazla özel şirket (Vodafone, Siemens, EasyJet, Tripadvisor, TDK, Hitachi gibi) ve 9,000’den fazla ulusal/uluslararası kâr amacı gütmeyen organizasyonun kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi setidir. 1,000’in üzerindeki değerlendirmeye göre, 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracıdır.

Kültürler arası etkileşim arttıkça dil öğrenmeye olan ilgi ve ihtiyaç da artmaktadır. Bu yenilikçi dil çözümü de bu ihtiyacı karşılamaktadır. Rosetta Stone’un başarısı “patentli ve ödüllü” Dynamic Immersion yöntemine dayanmaktadır. 22,000’den fazla okul tarafından 20 yılı aşkın süredir kullanılmaktadır.

İçerdiği 30 dil şöyledir:

1.      Afganca

2.      Almanca

3.      Arapça

4.      Çince

5.      Dari Farsçası

6.      Endonezya dili

7.      Farsça

8.      Filipin dili

9.      Flemenkçe

10.  Fransızca

11.  Hintçe

12.  İbranice

13.  İngilizce (Amerikan)

14.  İngilizce (İngiliz)

15.  İrlandaca

16.  İspanyolca (Latin Amerika)

17.  İspanyolca (İspanya)

18.  İsveççe

19.  İtalyanca

20.  Japonca

21.  Korece

22.  Latince

23.  Lehçe

24.  Portekizce (Brezilya)

25.  Rusça

26.  Savahilice

27.  Türkçe

28.  Urduca

29.  Vietnam dili

30.  Yunanca

Ödül kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde (Dynamic Immersion), ezberleme ve çeviri yapmak zorunda kalmaksızın konuşma, yazma, okuma ve anlama becerilerini, ana dilinizi öğrenirken kullandığınız doğal yöntemlerle öğrenirsiniz. İşte bu nedenle, Rosetta Stone dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Hacettepe Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ticaret Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nin da yer aldığı 28 kurum Rosetta Stone‘a abonedir.

28 Nisan 2021