Web Semineri

OECD i-Library'yi Keşfedin: Dünyanın En İyi Üniversiteleri Platformu Neden Ve Nasıl Kullanıyor?

22 Nisan 2021 / Perşembe – Saat 14:00

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD); 1961 yılında kurulmuş ve Paris merkezli bir kuruluştur. Aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 37 üye ülkesi bulunmaktadır. İktisadi ve idari bilimler başta olmak üzere pek çok alanda OECD tarafından yayınlanan kitaplar, dergiler, istatistikler, toplantı bildirileri ve çok daha fazla kaynağa OECD i-Library üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

OECD i-Library içerik ve arayüz kullanımına dair bilgilendirme toplantımıza tüm ilgililerin katılımlarını bekliyoruz.

İçerik:

OECD Nedir?

OECD’nin önemi ve çalışma alanları

OECD i-Library’e genel bakış

OECD i-Library içerisinde yer alan yayın türleri

OECD i-Library arayüz kullanımı

Kimler için:

• Kütüphaneciler
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri
  • Araştırmalarında OECD verileri ile çalışma yapan tüm araştırmacılar, kurum ve kuruluşlar

Webinar Detayları:

Konuşmacı: Merve Naz Topcuoğlu