Önde gelen işletme, pazarlama, yönetim ve ekonomi dergilerinin ve popüler işletme dergilerini tam metin olarak sunan Business Source Ultimate (BSU), Asya, Okyanusya, Avrupa ve Latin Amerika'dan dergilerle eşsiz uluslararası kapsama alanına sahiptir. Business Source Ultimate içeriğine kütüphane aracılığıyla erişiminiz bulunmaktadır.

Business Source Ultimate aracılığıyla erişebileceğiniz önde gelen tam metin dergilerden bazıları:

Yukarıdaki dergilere doğrudan erişmek için dergi başlığına tıklayınız.

Business Source Ultimate, yukarıda listelenen dergilere ek olarak, SWOT analizlerine, ülke raporlarına, şirket profillerine ve işletme araştırmaları için diğer önemli bilgilere erişim sağlar. Business Source Ultimate içeriğine göz atmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

25 Aralık 2020