22 Temmuz 2020 Çarşamba günü 11:00-12:00 arası gerçekleşecek The Cochrane Library webinarına halk sağlığı konusunu önemseyen, tıp ve sağlık bilimleri alanlarında çalışan, tıp fakültesi olan ya da olmayıp hastenelerle ilgili mühendislik çalışmaları yürüten  (hastane araçları, hastane malzemeleri geliştirme gibi), henüz bu kaynağa sahip olmayan herkes davetlidir (abone olanlar da bilgi tazelemek üzere katılabilirler). Webinarı ilgili gördüğünüz tüm kütüphane kullanıcılarınıza duyurmanızı rica ederim.

Duyuru posterini ekte bulabilirsiniz, kayıt yaptırmak isteyenler posterde yer alan “Kayıt Ol”a tıklayıp katılım formunu doldurmalıdır. (Kayıt formu linki: https://www.workcast.com/register?cpak=5203270494632781&referrer=AM)

Webinarın çeriği:

•            Cochrane'nın tarihi

•            Neden Cochrane Library? Nasıl faydalanabilirsiniz?

•            Platformun önemli özellikleri

•            Kurumlar için bağımsız kanıtlara dayalı tanı koyma ve karar vermenin önemi

17 Temmuz 2020